Reacties: "Geweldig! Wat een gevoel!"

DONDERDAG, 17 APRIL 2008, 00:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Euforie alom in het Anderlechtkamp na afloop van de wedstrijd. Voor het eerst sinds 1997 werd de bekerfinale nog eens bereikt. Voor de Sporza-microfoon konden Deschacht, Boussoufa en Proto hun geluk niet op.


Olivier Deschacht: "Het wordt mijn eerste bekerfinale, dat is fantastisch. Wat een gevoel! Het was een heel moeilijke wedstrijd. Chapeau voor Germinal Beerschot, maar wij verdienen de finale. Wat mezelf betreft: ik heb antivoetbal gespeeld. Ik heb ballen in de tribune getrapt en dat verdient geen schoonheidsprijs. Maar enkel de finale telt."

Mbark Boussoufa: "We controleerden tot de 40e minuut. Maar toen raakte Hassan geblesseerd en werd het moeilijk. Maar ons antwoord was goed: die 1-1 was een mooie goal. Geweldig dat ik naar mijn eerste bekerfinale mag."

Silvio Proto: "Wat er gebeurde bij de goal van G.Beerschot? De bal gleed uit mijn handschoen en kwam in de voeten van Colman. Ik raakte hem dan nog met mijn hand, maar hij draaide naar de paal. Ik weet trouwens niet of hij wel echt over de lijn ging. Jammer, want ervoor had ik enkele goeie reddingen verricht. Maar we zijn rustig gebleven, omdat we wisten dat één goal wellicht zou volstaan voor de finale. Hopelijk speel ik die finale ook, want ik werk er hard voor."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.