Goor wil eindelijk bekerfinale halen

WOENSDAG, 16 APRIL 2008, 09:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bart Goor won al vier landstitels, maar speelde nog geen enkele bekerfinale. Daar wil hij nu verandering in brengen. "Het moet nu. Die finale is erg belangrijk voor Anderlecht", aldus Goor. "Het wordt een match met veel inzet."


Zondag stonden beide ploegen al in de competitie tegenover elkaar, toen won Anderlecht makkelijk met 2-0. "Dit duel wordt heel anders dan de competitiematch van zondag tegen Germinal Beerschot. Zij gaan er invliegen. Maar ook wij gaan ons niet laten doen", zo blikt Goor vooruit in Het Nieuwsblad.

Door de schorsing van Van Damme komt hij bovendien vanavond weer aan de aftrap. Hoewel hij niet altijd meer speelt, is hij toch nog gelukkig in Brussel. Hij heeft nog steeds het gevoel de club iets te kunnen bijbrengen. "Als ik mezelf belachelijk zou maken, zou ik zelf wel meteen stoppen. Ik geniet nu gewoon van elk moment dat ik nog krijg op het veld. Ik heb al zo'n mooie carrière achter de rug: ik hoef niets meer te bewijzen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.