Jacobs: "Gaan voor een gelijkspel is zelfmoord"

DINSDAG, 15 APRIL 2008, 16:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht verdedigt morgen op het Kiel een 1-0 voorsprong, toch zal Jacobs zijn jongens laten spelen om te winnen. "Na 90 minuten wil ik misschien wel tekenen voor een gelijkspel, maar spelen voor een draw is pure zelfmoord."


Op rsca.be blikt Jacobs al vooruit naar het bekertreffen van morgen tegen Germinal Beerschot. Hij verwacht een hete avond. "Op het Kiel gaan spelen, is nooit een makkelijke opdracht. GB zal ongetwijfeld direct druk op de ketel zetten voor hun eigen publiek", zo klinkt hij overtuigd.

Doordat de thuisploeg een achterstand moet ophalen, komt er ook ruimte voor Anderlecht op de tegenaanval. Hiervan moeten de Brusselaars gebruik maken om de Antwerpenaren te verslaan. "Het verschil tussen Anderlecht en Germinal Beerschot is dat Anderlecht wil winnen en GB moet winnen. Er zullen dus sowieso mogelijkheden komen en het is aan ons om die kansen ook succesvol af te ronden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.