Bart Goor blij met speelkans

DINSDAG, 15 APRIL 2008, 10:43 - Junior
Anderlecht-Online No Image Found

Hij kreeg wel een nieuw éénjarig contract bij Anderlecht, maar op veel speelgelegenheid moest Bart Goor dit seizoen niet rekenen. De linkspoot geniet van elke speelkans, zelfs als linksachter.


"Ik zou liegen door te ontkennen dat het me deugd deed. Het was een zalig gevoel om nog eens aan de aftrap te verschijnen. Anderlecht is de mooiste club van België en het blijft een voorrecht om hier te mogen spelen. Ik kan het niveau nog aan en kan de ploeg nog diensten bewijzen."

Goor is tevreden met zijn nieuw contract. "Het voorgestelde contract getuigt van veel respect en dat waardeer ik enorm. Het is logisch dat ik wat moest inleveren, maar dat betekent niet dat mijn ambitie minder is. Ik blijf een winnaar die zo veel mogelijk wil spelen."

"Het was niet eenvoudig om te leren leven met mijn status als bankzitter, maar na de match op Bayern Munchen was ik overtuigd dat ik het niveau nog aankan. Naast mijn eigen prestaties wil ik me met mijn ervaring ook ten dienste stellen van de jongere spelers."

"Mijn laatste seizoen kan je omschrijven als: genieten van elke kans en helpen waar ik kan", aldus Bart Goor in Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.