Reacties Goor en Boussoufa

MAANDAG, 14 APRIL 2008, 10:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor het eerst sinds lang mocht Bart Goor nog eens starten en daar was hij zeer tevreden mee. "Het was een zalig gevoel", aldus Goor in Het Nieuwsblad. "Ik probeer te genieten van elk moment dat ik mag spelen."


"We wisten dat Germinal Beerschot een moeilijke tegenstander is en zijn daardoor afwachtend gestart", zo vertelt de aanvoerder. "We hebben echter de druk kunnen verhogen en daaruit zijn de goals voortgevloeid. Vooral Frutos was belangrijk, hij hield de bal voorin bij."

Uitblinker bij Anderlecht was ongetwijfeld Mbark Boussoufa, hij voetbalt momenteel dat het een lust is voor het oog. Toch vond hij dat het de eerste helft niet goed liep. "De balcirculatie ging moeilijk en en we kregen de arbiter tegen", aldus Boussoufa, doelend op de niet gefloten strafschopfout tegen hem. Dat is intussen vergeten en de Marokkaan kijkt al reikhalzend uit naar volgende week. "In Standard kan er nog veel gebeuren, maar het zal een mooie match worden. Zeker voor de spelers."

Eerst wacht echter opnieuw Germinal Beerschot, woensdag in de halve finale van de Beker van België. "En dat wordt een heel andere wedstrijd dan vandaag", zo beseft ook Boussoufa.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.