Boussoufa wil niet vertrekken

VRIJDAG, 11 APRIL 2008, 10:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Newcastle mag dan wel serieuze interesse tonen, Mbark Boussoufa lijkt niet geneigd te vertrekken. "Ik wil minstens nog één of twee jaar groeien bij Anderlecht", aldus de Marokkaan. "Ik speel mijn beste voetbal nu bij Anderlecht."


"Hoe langer ik hier zit, hoe beter ik me voel", zo vertelt hij vandaag in de kranten. "Iedereen herinnert zich die wedstrijd met Gent tegen Club, maar hier presteer ik constant op een hoger niveau. Ik ben hier serieus gegroeid."

Momenteel onderhandelen speler en club over een verlenging van zijn in 2010 aflopend contract. Boussoufa zelf heeft er alle hoop in dat het binnenkort tot een akkoord komt. Opmerkelijk is wel dat hij zelf de onderhandelingen voert, zonder de hulp van een manager. "Ik heb negatieve ervaringen opgelopen met managers. Daarom doe ik het nu allemaal zelf", aldus de aanvallende middenvelder. "Er zijn enkele mensen die me advies geven, maar als ik het bureau van Van Holsbeeck binnenstap, doe ik dat alleen. Ik weet wel over welke bedragen we moeten praten en wat ik sportief wil. Dan kan ik die besprekingen ook zelf voeren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.