Tioté en Lamah laten van zich horen

DONDERDAG, 10 APRIL 2008, 20:50 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Lamah en Tioté willen absoluut niet terugkeren naar Anderlecht. De twee laten weer van zich horen. Deze keer nemen ze naast de club ook ex-trainer Vercauteren op de korrel. "Plots vinden ze ons goede spelers", klinkt het.


"We wensen niet opnieuw op de bank terecht te komen zoals onder Vercauteren. Hij sprak niet met ons, noch met andere spelers. We kregen nooit een kans in Brussel. Wie zegt dat het dit maal anders zal zijn? Van Holsbeeck contacteerde ons in ieder geval nog niet."

"Zulke uitspraken zijn helemaal niet fair", reageert Van Holsbeeck. "We nemen onze beslissing als we weten wie al dan niet zal vertrekken. Ze moeten hun contract nakomen." De manager geeft echter wel toe dat er in het verleden één en ander misgelopen is.

Ondertussen mengt ook Roda JC-coach Raymond Atteveld zich in de debatten. "Ik denk dat ze nog niet klaar zijn voor het topniveau bij Anderlecht en zou ze graag houden", klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.