Nieuws vanop het trainingsveld

DONDERDAG, 10 APRIL 2008, 00:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag stond maar één in plaats van twee trainingen op het programma. Nicolas Frutos was opnieuw van de partij, nadat hij gisteren aan de kant bleef met een weerbarstige hiel. Een aantal andere spelers werkten individueel.


Zo hield Jelle Van Damme het bij krachttraining. Hij ondervindt nog een lichte reactie aan de hiel na de wedstrijd van dit weekend. Van Damme kreeg in het krachthonk het gezelschap van Daniël Zitka. Zijn adductorenblessure is nog niet helemaal verleden tijd, vrijdag ondergaat hij een echografie.

Zowel Serhat Akin (overbelasting en contractuur quadriceps) als Ahmed Hassan (overbelasting van de quadriceps) volgden werkten vandaag een individueel programma af. Ook Mbo Mpenza, die ziek was, trainde alleen.

Thomas Chatelle (scheurtje heupbuiger) kreeg vandaag verzorging en werkt verder aan z'n herstel.

Guillaume Gillet was dan weer niet present op de club vandaag. Hij moest zich aanmelden op de voetbalbond waar hij medische en fysieke tests onderging in het vooruitzicht van de Olympische Spelen deze zomer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.