Reacties De Man en Van Damme

MAANDAG, 7 APRIL 2008, 11:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Mark De Man was ontgoocheld door zijn vroege uitsluiting. Onterecht volgens hemzelf. "Bij mijn tweede kaart denk ik niet dat ik Dirar raak", aldus De Man. "Ik begrijp het niet goed, zeker omdat ik anders bijna nooit kaarten pak."


"Gelukkig hebben mijn ploegmaats de wedstrijd goed gespeeld", zo vertelt de verdediger in Sudpresse. Als we hier punten hadden verloren, zou ik me schuldig hebben gevoeld en zou ik me geëxcuseerd hebben bij de groep. Ik heb het hen nog moeilijker gemaakt ..."

""We waren heel efficiënt en hebben getoond dat we voldoende maturiteit hebben om een wedstrijd te beheren", zo vertelt Jelle Van Damme, voor de gelegenheid centraal achterin, aan dezelfde krant. "Zelfs met een man minder slaagden we erin om acties op te bouwen, te beheren en onze voet te zetten indien nodig. Dirar was af en toe wat gevaarlijk, maar voor de rest bracht Westerlo ons niet echt in de problemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.