Deschacht: "Iedereen gunt me transfer"

MAANDAG, 7 APRIL 2008, 09:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De interesse van Espanyol voor Olivier Deschacht wordt steeds concreter. "Espanyol is een topclub, als die komen, moet je luisteren", aldus de Deschacht in HLN. "Barcelona is trouwens een mooie stad. Binnenkort volgen gesprekken."


"Of het in orde komt, zal niet afhangen van het geld. Wat echt meespeelt is de vaststelling hoe hard ze me écht willen", aldus de linksachter. "Een scout van Espanyol heeft contact opgenomen met mijn manager en vertelde hem dat de Spaanse club met mij wilde praten. Verder staan we op dit moment niet. Ik vermoed dat er in de komende dagen een onderhoud zal plaatsvinden met de mensen van Espanyol."

Hoe groot schat hij zelf dat het effectief tot een transfer komt? "Espanyol heeft ongetwijfeld een lijstje met mogelijke linksbacks waar ik toevallig ook opsta. Het kan goed zijn dat ik niet de eerste kandidaat ben", zo vertelt hij. Maar als de transfer niet doorgaat, is dat geen probleem voor mij. "Ik voel me nog altijd goed bij Anderlecht."

Met zijn inzet en trouw aan de club heeft de Gentenaar zich de laatste jaren in de harten van de Anderlechtsupporters weten te spelen. "Ze gunnen me die transfer. Niemand zou het me kwalijk nemen, mocht ik gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.