Gillet: "Doelpunt doet deugd na minder periode"

MAANDAG, 7 APRIL 2008, 09:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met zijn derde doelpunt voor Anderlecht bracht Guillaume Gillet paars-wit gisteren op voorsprong. "Ik speelde een correcte match. Het deed me deugd te scoren", aldus Gillet. "Vorige week tegen Cercle was niet m'n beste dag."


"Na een aantal mindere matchen, heb ik het gevoel er weer helemaal te staan", aldus Gillet in Het Nieuwsblad. Na de rode kaart van De Man ging hij terug rechtsachter spelen. "Een logische keuze van de trainer. Ik heb gewoon m'n best gedaan voor de ploeg."

"We speelden als ploeg een heel volwassen match en toonden veel karakter. Zo moet dat verder", aldus de Luikenaar. "Nu spelen we twee keer tegen Germinal Beerschot. Twee belangrijke maar heel andere matchen. In de competitie moeten we winnen om Club Brugge af te houden, maar we willen ook de bekerfinale halen."

Daarmee zijn de belangrijkste doelen voor het competitieslot weer gegeven. Alles op alles zetten voor de tweede plaats en de daaraan verbonden CL-voorronde. "We kijken alleen nog maar daarnaar. Nu we die tweede plaats in handen hebben, willen we die niet meer weg geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.