Jacobs: "Ik heb een groep die voor elkaar knokt"

MAANDAG, 7 APRIL 2008, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een makkelijke zege en dus een tevreden trainer na afloop. "Behalve de uitsluiting van De Man zag ik geen enkel negatief punt", aldus Ariël Jacobs. "Ik neem Mark niks kwalijk. De groep toonde dat ze meer is dan zomaar een ploeg."


De trainer zag een elftal dat ook met een man minder bleef domineren en kansen bleef afdwingen. "Iedereen besefte dat we een tandje moesten bijsteken en dat hebben we ook gedaan", aldus de trainer op de persconferentie achteraf.

Uit de laatste zes wedstrijden puurde Anderlecht evenveel overwinningen. Jammer van de dramatische heenronde, anders had de titel dichtbij geweest. "Zo lang het matematisch niet zeker is, geeg ik niet op. Maar Standard heeft natuurlijk weer een stapje dichter gezet." Dat paars-wit een (veel) betere terug- dan heenronde speelt is niet nieuw. "Ik denk dat dit toeval is", zo antwoordt de trainer hierop. "In het vervolg moeten we wel proberen om er altijd vanaf het begin te staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.