Jacobs waarschuwt voor sterk Westerlo

VRIJDAG, 4 APRIL 2008, 19:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag trekt Anderlecht naar 't Kuipke in Westerlo, geen gemakkelijke opdracht dus. "Ze zitten in een goeie periode en haalden een 9 op 9", aldus Jacobs. "Als je kijkt naar het klassement van de tweede ronde, staat het derde."


Als je die ranking van na de winterstop erbij haalt, staat het zelfs twee punten voor Cercle Brugge. Een ploeg in vorm dus. "Eigenlijk is Westerlo een typische bekerploeg, een ploeg die zich zonder problemen kan opladen voor één wedstrijd", zo vertelt de trainer op de officiële clubsite.

De zege tegen Cercle vorige week bracht Anderlecht na een lange achtervolging eindelijk op de tweede plaats, een plek die recht geeft op de voorrondes van de Champions League. De komende wedstrijden wordt het zaak van deze plek niet meer uit handen te geven. "Er volgen nog zes wedstrijden en de strijd om de tweede plaats zal tot op het einde van het kampioenschap duren", zo weet ook de trainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.