Selectie: Westerlo-Anderlecht

VRIJDAG, 4 APRIL 2008, 16:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs maakte vandaag zijn selectie bekend voor de wedstrijd van zondag in Westerlo. Daniël Zitka is er nog niet bij en ook Chatelle (scheurtje aan de heupbuiger) en Wasilewski (geschorst) blijven aan de kant.


Wel bij de twintig geselecteerden zijn Mark De Man. De verdediger sukkelde deze week wat met de enkel, maar trainde vandaag weer gewoon mee. Nicolas Frutos trainde dan weer niet vandaag. Hij mocht rusten met last aan de hiel. Hij zit wel bij de wedstrijdkern. Ook Iakovenko is er na enige tijd afwezigheid weer bij.

Voor Daniël Zitka komt de match nog net iets te vroeg. Hij ondervindt nog lichte hinder bij het uittrappen. De staff wil geen risico's nemen en zal daarom pas volgende week terug een beroep doen op hem. Silvio Proto is wel weer van de partij.

Selectie: Akin, Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Hassan, Iakovenko, Juhasz, Legear, Mpenza, Pieroni, Polak, Proto, Sare, Schollen, Van Damme en Vlcek.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.