Deschacht bevestigt nu toch interesse Espanyol

VRIJDAG, 4 APRIL 2008, 10:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren ontkende hij nog, maar vandaag schrijft Het Nieuwsblad dat Olivier Deschacht hen telefonisch toegegeven heeft dat Espanyol Barcelona concrete interesse toont. Er zou zelfs al een principeakkoord bestaan met de speler.


Op clubniveau is er nog niet gesproken, wellicht om die reden ontkende de blonde linksachter gisteren nog. Naar verwachting zitten beide clubs zondag rond de tafel.

De transfersom zou mogelijk nog een streukelblok kunnen vormen, maar die kans lijkt klein. Aanvankelijk hadden de Catalanen gehoopt de paars-witte aanvoerder voor maximum een half miljoen euro te kunnen strikken, maar Anderlecht zou minstens een miljoen willen. Als beide clubs tot een financieel akkoord komen, dan staat niets het vertrek van Deschacht nog in de weg. Met Jelle Van Damme, die afgelopen weekend nog 2x scoorde als linksback, heeft RSCA namelijk al een goede vervanger gevonden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.