Deschacht naar Espanyol?

DONDERDAG, 3 APRIL 2008, 08:26 - deefken
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-verdediger Olivier Deschacht onderhandelt met Espanyol Barcelona over een transfer. Dit kunnen we lezen in Het Nieuwsblad. Na het weekend zou de deal rond kunnen zijn. Dat werd gisteren door Spaanse bronnen bevestigd.


Olivier Deschacht is op weg om een grote transfer te versieren. Gisteren werd medegedeeld dat de linksachter komend seizoen bij Espanyol Barcelona zal voetballen. De deal is wel nog niet helemaal rond. Dit weekend zou een delegatie van Espanyol komen praten. De club is al langer op zoek naar een linksachter en de blonde voetballer uit Destelbergen past perfect in hun profiel. Deschacht is een 1m85 grote verdediger die veel werk verzet in de defensie.

Espanyol Barcelona is na FC Barcelona de tweede ploeg uit de Catalaanse hoofdstad en staat momenteel zevende in de Spaanse Primera Division.

Voor de 27-jarige Deschacht zou een transfer naar Espanyol een flinke stap vooruit zijn en de kroon op zijn carrière. De linksachter werd door de Belgische bondscoach René Vandereycken steevast genegeerd, maar de Spaanse scouts zien blijkbaar wel iets in hem. Deschacht verzamelde in de periode voor Vandereycken 14 caps bij de Belgische nationale ploeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.