Wat betekent 'Jelle 3 Elke 7'?

WOENSDAG, 2 APRIL 2008, 10:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme speelde dit weekend met het opvallende opschrift 'Jelle 3 Elke 7' op z'n voetbalschoenen. Maar wat betekent deze cryptische boodschap? Speculaties alom, maar de speler zelf houdt de lippen stijf op elkaar.


Maandag raakte bekend dat Van Damme zijn vriendin Elke Clijsters ten huwelijk heeft gevraagd. Volgens sommigen zouden de cijfers 3 en 7 verwijzen naar de dag waarop dit mogelijk gebeurde, namelijk 7 maart. Anderen denken dan weer dat 3 juli de trouwdag zal worden.

Adidas, dat de schoenen produceerde, weet ook niet wat de betekenis is. "De schoenen van Van Damme werden inderdaad gepersonaliseerd, maar de betekenis ervan wil hij liever privé houden", aldus de Duitse sportschoenenfabrikant.

In ieder geval lijkt de boodschap geluk te brengen. Met deze schoenen speelde Van Damme een ijzersterke wedstrijd en leidde hij zijn team als aanvoerder met twee doelpunten naar winst tegen Cercle Brugge.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.