Preud'homme: "Anderlecht denkt nog aan landstitel"

DINSDAG, 1 APRIL 2008, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de kranten zegt Standard-trainer Michel Preud'homme vandaag dat hij er zeker van is dat men in Brussel nog hoopt op de eerste plaats. "Met hen ben je nooit klaar tot het mathematisch uitgeteld is. Toch kijk ik niet naar hen."


"Ze zeggen misschien wel dat ze de 2e plaats viseren, maar wees gerust, ze denken in Brussel nog steeds aan de titel", aldus Michel Preud'homme. Maar Anderlecht achtervolgt me niet, hoor. Ik kende niet eens de opponent van hen voor volgend weekend, tot ik Schollen in Studio 1 hoorde zeggen dat ze zondag naar Westerlo moeten."

"We hebben alle kaarten zelf in handen, al blijft het pad verradelijk. Of we last van faalangst krijgen? Misschien in een titelmatch, maar tegen Club bewezen we de druk aan te kunnen."

De oud-Rode Duivel kon het ook niet laten om een prikje uit te delen naar de Brusselaars. "Bij Moeskroen, onze volgende opponent, zie ik meerdere ex-spelers van ons. Misschien wil ik Van Dooren, Walasiak en Oussalah wel als assistent", zo verwijst Preud'homme naar de story met Hasi dit weekend.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.