HVH: "Op het einde kan Anderlecht steeds ietsje meer"

DINSDAG, 1 APRIL 2008, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht volgt op negen punten van Standard, maar manager Van Holsbeeck durft nog voorzichtig aan de titel denken. "Als we de kloof kunnen verkleinen tot zes punten voor we naar Luik trekken, dan kan alles nog."


"Bovendien maakt elke ploeg elk seizoen minstens één misstap. Wij zijn daar al voorbij, Standard nog niet. Die van Standard moeten misschien nog komen", zo vertelt van Holsbeeck vandaag in Het Nieuwsblad. "Pas op, het wordt moeilijk. Maar je weet nooit. Als Standard kampioen wordt, is het verdiend. Dan zijn ze dit seizoen het regelmatigst geweest."

In de loop van deze week heeft de manager ook nog eens een onderhoud met Ahmed Hassan. "Hij is een uitstekende speler. Deze week ga ik nog eens met hem praten over zijn gemoedsgesteldheid. We gaan één en ander op een rijtje zetten." Zo wil Van Holsbeeck onder meer duidelijkheid over zijn mogelijke overstap naa Al Ahly.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.