Anderlecht geïnteresseerd in ster van het Noorse voetbal

DONDERDAG, 22 APRIL 2004, 23:11 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft interesse in de Noorse flankverdediger Erlend Hanstveit. Die speelt momenteel in eigen land bij Brann. Nu Anderlecht naast Van Damme lijkt te grijpen, wordt de interesse in de Noorse verdediger al veel groter.


Hanstveit is een grote ster in het Noorse voetbal en werd eerder al gelinkt aan verschillende Engelse clubs. Bij Brann bevestigt men de interesse van Anderlecht. "Anderlecht nam nog geen contact met ons op, maar ik zag dat er zondag scouts van de club waren tijdens de wedstrijd van ons", aldus Per Ove Ludvigsen van Brann.

Hanstveit is uiteraard blij met de interesse. "Natuurlijk is het leuk om te horen dat er mensen zijn die interesse in je tonen, maar nu speel ik bij Brann en hou ik mij uitsluitend bezig met deze club", zegt de verdediger. "Ik wil Brann verlaten, maar ik wil dat de club nog geld voor mij vangt. Ik wil niet vertrekken via het Bosman-arrest."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.