Chatelle: "Ik wil mijn limieten leren kennen."

VRIJDAG, 28 DECEMBER 2007, 21:08 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Chatelle wil in Anderlecht zeker niet op zijn lauweren rusten. "Ik hoop dat ik zo snel mogelijk nuttig kan zijn voor de ploeg en de doelen van de club kan bereiken." Chatelle was vroeger ook een fervent supporter van RSCA.


"Ik heb altijd gezegd dat ik naar het buitenland zou gaan of naar de top drie in België." Anderlecht bleef niet bij de pakken zitten en nam direct contact op met Racing Genk. "We zijn snel tot een akkoord gekomen. Als jonge gast kwam ik hier kijken en droomde ik ervan om ooit voor deze ploeg te kunnen spelen."

"De doelen van de club bereiken" is niet makkelijker gezegd dan gedaan voor Chatelle want Sporting staat pas zevende in de Belgische competitie. "Er is geen club die geen hoogtes en laagtes kent. Anderlecht zit momenteel in een laagte, hopelijk gaat het vanaf nu beter. Of dit de kans is van mijn leven? Ik weet dat ik nog progressiemarge heb in mijn carrière. Ik wil altijd mijn limieten leren kennen. We zullen zien waar die liggen", besloot Chatelle.

Tot slot meldde Thomas Chatelle dat hij geen schrik had van de concurrentie. "Ik heb geen schrik om de concurrentie met Jonathan Legear aan te gaan. Als je dat wel hebt, moet je niet naar Anderlecht komen", zei de 26-jarige Thomas Chatelle .



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.