Reacties na RSCA-Bergen

ZONDAG, 23 DECEMBER 2007, 13:21 - RSCAman
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht won gisterenavond nipt tegen Bergen. Hassan scoorde het tweede doelpunt, Van Damme schoof een plaatsje op en Bakary Saré mocht nog eens invallen. Reacties van de drie Anderlechtspelers.


Ahmed Hassan: “Het belangrijkste is dat we de drie punten thuishielden. Het is leuk om na alle heisa en commentaar nog eens te winnen. Nu is het de bedoeling uitgerust te zijn en de achterstand op leider Club Brugge zo snel mogelijk te verkleinen", aldus Hassan.

Jelle Van Damme speelde gisterenavond op de plek van Bart Goor: "De laatste matchen speelde ik altijd achteraan, en nu tegen Bergen schoof ik een plaatsje vooruit. Dat was niet omwille van de zieke Bart Goor, want als hij niet ziek was speelden we beiden op het middenveld. Het was toch wel even wennen, maar ik vond mijn draai wel."

In de slotfase mocht de amper 17-jarige Ivoriaan Bouba Bakary Saré nog opdraven. "In de Supercup mocht ik vorig jaar al eens twee minuutjes spelen tegen Zulte Waregem. Ik ben tevreden met de kans die ik vandaag kreeg", lachte Saré.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.