Selectie Anderlecht – Bergen

VRIJDAG, 21 DECEMBER 2007, 22:16 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen om 20u neemt Anderlecht het thuis op tegen Bergen. Ariël Jacobs hoopt deze seizoenhelft te kunnen afsluiten op een positieve noot maar beseft dat het geen makkelijke partij zal worden.


“Bergen weet ook wel dat wij fysiek en mentaal een wedstrijd in de benen hebben", aldus Ariël Jacobs. "Voor hen is een verplaatsing naar Anderlecht altijd wel moeilijk, maar ze zullen hun eerste ronde ook liefst willen afsluiten met een goed gevoel. Het wordt een moeilijke en gevaarlijke opdracht."

Selectie Anderlecht: Biglia, De Man, Deschacht, Gillis, Goor, Hassan, Juhasz, Mpenza, Odjidja Ofoe, Polak, Proto, Sare, Schollen, Théréau, Van Damme, Von Schlebrügge, Wasilewski, Zitka + Bakary Sare en Cor Gillis.

Ook de Bergense coach maakte zijn selectie bekend. Bij Bergen kunnen ze niet rekenen op Krivic, Nicaise, Amroune en Seka.

Selectie Bergen: Berthelin, Cavalli, Pistone, Duarte, Dalmat, Ragued, Mirri, Roussel, Cordaro, Zoko, Jay, Brahami, Nibombé, Herpoel, Landu-Tubi, Datti, Wansi, Stolica



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.