Smajic moet voor acties op rechts zorgen

VRIJDAG, 21 DECEMBER 2007, 10:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren is Sulejman Smajic geland op Zaventem. De rechtsmidden komt bij Anderlecht een contract voor zes maanden met optie van twee jaar tekenen. Bij Anderlecht maakt men al de vergelijking met Christian Wilhelmsson.


Net als de Zweed is de Bosniër een tenger mannetje (1m72 en 65 kg) die een versnelling en creatieve actie in de benen heeft. Hij speelde al drie keer voor de nationale ploeg en bij de beloften gold hij indertijd als groot talent.

Bij zijn aankomst in België liet hij zich alvast positief uit over zijn nieuwe werkgever. "Ik heb voor Anderlecht gekozen omdat het een ploeg is waar iedereen van droomt", zo vertelt hij via een tolk. "Van de huidige ploeg zeggen namen als Goor, Baseggio en Mpenza mij wel iets. Ik ben op de hoogte gebracht van het feit dat het niet goed gaat, maar ik wil er alles aan doen om de situatie op Anderlecht te verbeteren."

Net als Stanislav Vlcek mag Smajic echter niet meer in actie komen op het Europees toneel. Beiden speelden immers al voor hun vorige werkgever Europees voetbal.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.