Vanden Stock: "We hebben geen leider meer"

VRIJDAG, 21 DECEMBER 2007, 10:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanden Stock had het in datzelfde interview over het gemis aan een echte leider. "Velen vroegen zich af waarom ik altijd zo vol lof was over Zetterberg. Wel, ik denk dat jullie het nu ook wel doorhebben. Pär stond er altijd."


"Zulk een persoonlijkheid hebben we nu niet meer", aldus de voorzitter in Het Nieuwsblad. "Frutos? Ja, maar dat ligt blijkbaar moeilijk. Hij is een Argentijn en daarom wordt zijn leiderschap niet zo gemakkelijk door iedereen aanvaard. Zetterberg was dan wel een Zweed, maar omdat hij hier vanaf zijn vijftiende al was, beschouwde iedereen hem als een Belg. Zo'n leidersfiguur tien jaar op de club houden, is nu onmogelijk geworden."

Net als heel de club snakt ook hij naar de winterstop. "Het is nu al zo ver gekomen dat we zelfs van Bergen bang moeten zijn", klinkt het ontmoedigd. "In de winterstop gaan we één en ander op een rijtje zetten. Transfers? Dat is allemaal gemakkelijk gezegd, maar wie wil er komen naar een ploeg waar het zo vierkant draait? Ja, ik ben moe en down. Ik hoop dat we na Nieuwjaar weer het échte Anderlecht kunnen zien."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.