Jacobs: "Afspraken worden niet nageleefd"

DONDERDAG, 20 DECEMBER 2007, 09:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Over de kwalificatie wou Ariël Jacobs het niet hebben na de wedstrijd. Hij sprak enkel over de match zelf en was allesbehalve tevreden over zijn team. "We hebben hier vanavond gefaald op het ABC van het voetbal."


"Ik had gevraagd om geen ruimte weg te geven aan de spelers van Getafe en dat hebben we net wel gedaan", zo zegt een ontstemde Jacobs in Het Nieuwsblad. "Daardoor kwam de techniek en de individuele klasse van Getafe naar boven. Wij moesten daar karakter tegenover zetten, maar dat is alleen in de tweede helft een heel klein beetje gelukt."

Wat Jacobs vooral hoog zit, is dat voor de wedstrijd gemaakte afspraken niet worden nagekomen. "Ik moet tegen mijn spelers constant de afspraken herhalen die we voor de match gemaakt hebben. Tijdens de match sta ik die afspraken te roepen en ook tijdens de rust moet ik de afspraken constant herhalen." Harde woorden, die een duidelijk verwijt inhouden naar de spelers toe. "Ik heb hier vanavond veel geleerd voor de match van zaterdag tegen Bergen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.