Goor: "We zitten in een diep dal"

DONDERDAG, 20 DECEMBER 2007, 09:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Weer verloren, weer een zwakke prestatie. Ook Bart Goor beseft dat Anderlecht snakt naar de winterstop. "Dit was onze slechtste match van het seizoen. We zitten in een diep dal", aldus Goor in Het Nieuwsblad.


De aanvoerder doet tegenwoordig ook geen enkele moeite meer om toch maar positief te blijven. "We zitten in een situatie waarin alles slecht gaat. De passes en controles waren slecht en we speelden veel te slordig", zo zegt hij. "Zaterdag moeten we nog één keer vlammen tegen Bergen dan zo snel mogelijk de winterstop in. We snakken naar die pauze. Dan kunnen we alles uit ons hoofd verdrijven en de knop omdraaien."

Gelukkig voor paars-wit vervulde Aalborg zijn sportieve plicht waardoor Anderlecht toch naar de volgende ronde mag. "Ik hoop dat de rust tenminste wat is teruggekeerd door deze Europese kwalificatie. Het doet deugd dat we ook eens geluk hebben, na onze slechtste wedstrijd van het seizoen."

"Tegen Getafe heb ik alweer vastgesteld dat we scorend vermogen missen. Je kunt wel blijven lopen, maar dat hou je geen negentig minuten vol. Zestig minuten gaat dat, maar als de beloning uitblijft, is het daarna voorbij. Door het gebrek aan scorend vermogen is de kans heel groot dat je verliest zodra je een goal tegen krijgt."

Dat ondanks de kwalificatie de sfeer in de kleedkamer ver te zoeken was, is volgens Goor niet meer dan logisch. "Het was er bedrukt en stil. Je ziet dat iedereen zich slecht voelt. Er was helemaal geen euforie. Dat is typisch na een slechte wedstrijd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.