Vlcek: "Ik wil graag naar Anderlecht komen"

DINSDAG, 18 DECEMBER 2007, 18:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nieuwsblad had een interview met de (wellicht) nieuwe spits van Anderlecht, de Tsjech Stanislav Vlcek. De speler komt deze week onderhandelen over het contract en vertrekt volgende week misschien al mee op stage.


Bij Anderlecht kan hij een contract ondertekenen van 2,5 seizoen (1,5 met optie voor een jaar). Paars-wit zou rond het miljoen euro neerleggen.

“Ik kom normaal deze week naar België om te onderhandelen en testen af te leggen. Slavia Praag heeft mij gezegd dat ik mag vertrekken als ik dat zelf wil. Ik wil graag naar Anderlecht komen. De manager wist me al te overtuigen en wist al zoveel over mij dat ik er van overtuigd ben dat de trainer mij ook graag wil”, aldus Vlcek aan de telefoon.

Of de deal al rond is wil de spits nog niet bevestigen: “Dat durf ik nog niet te zeggen. Ik blijf liever voorzichtig, want over de cijfers in het contract is nog niet onderhandeld. De duur van het contract en het financiële aspect moeten nog besproken worden. Bovendien moet ik nog slagen voor de medische testen.”


Het volledige interview kan u lezen in Sportwereld van 18/12 op p5.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.