"We zullen terugkomen!"

DINSDAG, 18 DECEMBER 2007, 16:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kan morgen zijn heenronde toch nog wat glans geven door Europees te overwinteren. Het bestuur heeft er alvast goede hoop op. "We weten dat het weer een ongelooflijk belangrijke dag wordt", zo vertelt Van Holsbeeck.


"Tegen Club hebben details het verschil gemaakt. We moeten voortgaan op het positieve. We kunnen immers nog Europees overwinteren", aldus Van Holsbeeck aan Sporza. "Als het toch zou misgaan, moeten we onze doelen voor dit seizoen bijstellen en ook ons beleid voor de toekomst bekijken."

Ook de voorzitter wil de actuele malaise niet overroepen. "We staan al 40 jaar aan de top, spelen al 44 jaar op rij Europees en nu zouden we plots slecht zijn", liet hij optekenen. "Laat mij niet lachen! Diezelfde mensen die nu slecht zijn, hebben in het verleden wel voor succes gezorgd."

"Het probleem is dat we vooraan iets missen. Met dezelfde manier van spelen hadden we evengoed tien punten meer kunnen hebben in de competitie. Maar het heeft geen zin ons nu te laten afslachten. Ik ben zeker dat we terugkomen!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.