Bod van RSCA op Carney te laag

MAANDAG, 17 DECEMBER 2007, 17:05 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

RSC Anderlecht zou een bod van 3,3 miljoen euro hebben uitgebracht op David Carney. Volgens de voorzitter van Sheffield United is dat veel te weinig. Carney geniet ook de interesse van onder andere Bayern München en Bochum.


David Carney is een Australische international van 23 jaar. Bij Sheffield speelt Carney vooral rechts op het middenveld. Carney werd naar Engeland gehaald door Sheffield voor amper 71.500 euro, maar zal nu een veelvoud moeten kosten. Een transfer naar België word dan ook zeker niet makkelijk

“Het is waar dat er interesse is en als het evolueert naar iets meer dan gewone interesse dan zal het moeilijk zijn om dat te negeren”, wist Carney te melden. “Ik ben echter heel gelukkig in Yorkshire. De laatste acht wedstrijden ben ik in de basis gestart en ik voel me steeds beter en beter elke keer dat ik speel. Ik laat mijn zaakwaarnemer de zaken behandelen en ik concentreer mij enkel met wat ik doe op het veld.”





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.