Nog enkele reacties na Club Brugge - Anderlecht

ZONDAG, 16 DECEMBER 2007, 22:36 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Serhat Akin had de voorbije dagen last van de sinussen maar raakte op tijd fit en mocht nog een kwartier meedoen. "Ik nam een redelijk lange periode antibiotica en dat voel je wel", zegt de Turkse spits.


"Mijn lichaam was wat stijf en de dokters hadden mij ook gezegd dat ik niet langer dan 20 minuten kon spelen. Daarom viel ik pas in het slotkwartier in. Ik kreeg nog een goede kans op de 1-1, maar het was geen makkelijke bal. In de Jupiler League staan we nu al op dertien punten, maar de plaatsing in de UEFA Cup op het veld van Getafe komende woensdag kan ons misschien op alle vlakken terug op de rails zetten."

"Ik vond Club Brugge eigenlijk niet sterker vandaag", weet Roland Juhasz, "maar zij maken wel het doelpunt. Het gaat al enkele weken niet zo goed met ons en het is tijd dat de klik er komt. Ik ben ervan overtuigd dat we dan vertrokken zijn voor een goede reeks."

"Woensdag moeten we gewoon presteren", vindt Lucas Biglia. "Het verlies van vandaag is uiteraard opnieuw een harde dobber voor het team, maar we moeten deze bladzijde maar omdraaien. We hebben nu drie dagen om ons voor te bereiden op de match van woensdag tegen Getafe en we moeten ons gewoon plaatsen voor de volgende ronde van de UEFA Cup."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.