Legear mag niet vertrekken tijdens winterstop

DONDERDAG, 13 DECEMBER 2007, 11:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De afgelopen dagen toonden verschillende Russische clubs interesse in Jonathan Legear. Het bestuur spreekt echter klare taal: "Legear blijft. Voor ons is die affaire gesloten", aldus Philippe Collin.


"Voor vier miljoen vertrekt hij niet", zo klinkt het in Het Nieuwsblad. Toch blijft hij voorzichtig wanneer wordt aangehaald dat de Russen misschien wel vijf of zes miljoen euro zouden willen op tafel leggen. "Het enige wat je in de wereld niet kunt kopen, is je familie", besluit Collin. "Daarnaast heeft zowat alles zijn prijs, dus ook Legear. We zullen zien."

In de Gazet Van Antwerpen zegt Herman Van Holsbeeck dan weer dat zelfs bij een hoog bod een transfer onbespreekbaar is. "We hebben als bestuur besloten om Legear niet van de hand te doen. We hebben daar met de speler over gepraat en hij legt zich neer bij die beslissing."

Het Laatste Nieuws meldt dan weer dat Legear maandag samen met zijn ouders en manager een gesprek heeft met manager Herman Van Holsbeeck. Hieruit zou waarschijnlijk volgen dat de jonge Luikenaar bij Anderlecht blijft, maar een verbeterd contract krijgt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.