Jacobs: "Hele spelersgroep is aangeslagen"

WOENSDAG, 12 DECEMBER 2007, 19:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht sleurt zich na het verlies tegen STVV weer op gang. Met een bosloop 's morgens en een training in de namiddag is paars-wit begonnen aan de voorbereiding van de match tegen Club Brugge.


Kapitein Bart Goor stelde grote verslagenheid vast onder de spelers. "Iedereen is teleurgesteld door de mindere wedstrijd in Sint-Truiden. Die opdoffer is heel hard aangekomen. Dit is de zwaarste klap van het seizoen", stelt Goor in Gazet van Antwerpen.

"De trainer heeft gezegd dat we nu vooruit moeten kijken naar de topper tegen Club Brugge maar het is normaal dat dit even verwerkt moet worden", zei de flankspeler nog.

Coach Ariël Jacobs gaf gisteren na de training toe veel mentaal oplapwerk te hebben. "Dat zal de hele week zo zijn. Nu is het wonden likken. Het is mijn taak om de spelers er weer bovenop te krijgen.

Gazet van Antwerpen vroeg ook aan Jacobs of hij vond dat de kloof van tien punten met Club Brugge een correcte weerspiegeling is van de waardeverhoudingen. "Wel, hun trainer (Jacky Mathijssen, red.) heeft gezegd dat er maar één ploeg is. Dat ze dat zondag maar eens bewijzen", antwoordde Jacobs strijdvaardig.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.