Baseggio: "Wat ik ook doe, het is nooit goed"

WOENSDAG, 12 DECEMBER 2007, 11:01 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Bij de derde Truiense goal ging Baseggio samen met Deschacht in de fout. In de kranten zegt de middenvelder dat te vaak bekritiseerd wordt en dat het lijkt of hij niets goed kan doen.


"Als je sommige commentaren leest, is het alsof ik beter meteen kan stoppen", zucht Walter Baseggio. "Maar ik ben nog altijd maar 29 jaar, de honger is nog altijd groot. Als we op Staaien gewonnen hadden, had iedereen gesproken over mijn twee assists. Nu onthouden ze enkel het negatieve. Ik ben het gewoon om geviseerd te worden. De kritiek doet me niks meer. Wat ik ook doe, het is nooit goed. Ze doen maar", zegt Baseggio in Gazet van Antwerpen.

Op de vraag hoe Baseggio zijn toekomst ziet antwoord hij het volgende: "Ik blijf tot het eind van het seizoen, maar ik sta open voor gesprekken in januari. Als Anderlecht mij had laten gaan, dan had ik nu wel bij Standard gespeeld. Maar ik maak me geen zorgen. Er zijn nog genoeg geïnteresseerde ploegen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.