Zetterberg: "Twee goede matchen kunnen volstaan"

DINSDAG, 11 DECEMBER 2007, 13:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Dat het momenteel grondig fout loopt bij Anderlecht ontgaat ook Pär Zetterberg niet. "Bij verlies tegen Brugge kan Anderlecht de titel definitief vaarwel zeggen", aldus de ex-speler en scout.


Na de opflakkering tegen Tottenham ging zondag op Staaien het licht weer uit. "Zo slecht, dat moet geleden zijn van onze periode in 1998-1999, onder Arie Haan", herrinert Zetterberg zich nog.

Toch blijft het vreemd want de ploeg die vorig jaar kampioen speelde veranderde nagenoeg niet. "Op Tchité en Vanden Borre na", merkt Zetterberg op in Gazet van Antwerpen. "Met dit verschil: de spelers hebben alle vertrouwen in zichzelf verloren. Ik weet dat dit voor veel mensen onbegrijpelijk is: goedbetaalde profs die niet presteren, maar veel hangt af van het kopje. Daar loopt het momenteel mis."

Volgens de Zweed is er echter niet veel nodig om dit Anderlecht terug op de rails te krijgen. "Twee goede matchen spelen kan volstaan om terug gelanceerd te raken."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.