Mommens verdedigt Cyril Théréau

DINSDAG, 11 DECEMBER 2007, 13:04 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Raymond Mommens wordt nog altijd gezien als de man die de falende Cyril Théréau naar Brussel haalde. Mommens begrijpt niet waarom de aanvaller zo wordt aangepakt en is kwaad op Anderlecht.


"Ik heb de wedstrijd tegen Sint-Truiden niet gezien. Wat ik wel zag is dat na 38 minuten tegen Tottenham, Cyril plots een superspeler was geworden. En nu, omdat hij een kans heeft gemist, is hij weer de slechtste", doet Mommens zijn beklag in Het Nieuwsblad.

"Dat men nu eens stopt met die jongen ook binnen de club af te breken en van hem de zondebok te maken. Hij zou geblesseerd aangekomen zijn. Heeft Anderlecht hem dan niet onderzocht misschien? Hij was nog niet helemaal aangekomen of Frank Vercauteren zei al dat hij niet in het profiel paste. Begin er dan maar eens aan", gaat de Charleroi scout verder.

"Dat het Anderlecht-bestuur in de spiegel kijkt en stopt met al hun fouten in de schoenen van Cyril of die van mij te schuiven. Ik heb altijd gezwegen maar als het moet, kan ik ook wel eens een boekje open doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.