Zitka: "Zo verliezen we van iedereen"

MAANDAG, 10 DECEMBER 2007, 11:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na afloop van de verloren wedstrijd nam Daniël Zitka geen blad voor de mond. "STVV had tot nu tien goals gemaakt, vandaag maken ze er vier bij. Dat kan toch niet? We speelden te slordig vandaag."


"We hadden elkaar achteraan meer moeten coachen", zo reageert een in zijn eer aangetaste doelman in Het Nieuwsblad. "We hebben deze ploeg onderschat. Zij hebben getoond dat ze wel degelijk heel goed kunnen voetballen en wij waren niet honderd procent voorbereid."

Het is intussen niet meer te tellen, de keren dat Anderlecht na een Europese midweekmatch in de competitie niet kon winnen. Toch weigert Zitka het hier op te steken. "Als we spelen zoals vandaag, kunnen we van iedereen verliezen. Daar heeft die Europese wedstrijd niets mee te maken. We moeten dringend eens samen gaan zitten."

Met tien punten achterstand trekt Anderlecht volgende zondag naar Club Brugge. Daar verliezen en de titel lijkt definitief gaan vliegen. "Op dit moment staan we inderdaad te veel punten achter om nog van de titel te spreken", zo merkt Zitka op. "We moeten niet alleen Brugge inhalen, maar ook nog eens Standard."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.