Van Holsbeeck: "Alles slaat tegen dit seizoen"

ZONDAG, 9 DECEMBER 2007, 23:38 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht verloor vanavond op het veld van hekkensluiter Sint-Truiden en moest maar liefst vier doelpunten slikken. Manager Herman Van Holsbeeck zocht dan ook niet naar excuses en geeft de titel bijna op.


"Dit is typisch voor het Anderlecht van dit seizoen", zegt Van Holsbeeck in een reactie aan Sporza. "We kunnen het resultaat niet spelen, er zijn geen excuses."

Anderlecht miste vanavond wel verschillende spelers door blessures. "Als Anderlecht moet je dat kunnen opvangen, daar worden de spelers genoeg voor betaald", klonk het scherp.

Volgende week wacht Brugge, dat ondertussen al een voorsprong van 10 punten heeft opgebouwd. "Als we niet winnen bij Club, is de titel niet voor ons. Dan moeten we onze ambities weer bekijken."

Herman Van Holsbeeck nam wel de trainer in bescherming. "We mogen nu niet Ariël Jacobs in twijfel trekken. Alles slaat dit seizoen tegen, maar dat is voetbal. we moeten de ontgoocheling verbijten en de juiste analyses maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.