Théréau: "Na de vakantie beslis ik"

ZATERDAG, 8 DECEMBER 2007, 16:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het gaat stilaan beter met Cyril Théréau. Donderdag viel de spits goed in voor Mpenza en de kans is groot dat hij tegen Sin-Truiden in de basis start. Waar Théréau in 2008 speelt blijft nog wel een vraagteken.


Zoals eerder reeds vermeld staat Théréau voor beslissende weken. Anderlecht en Steaua hebben bijna een akkoord bereikt, maar de Fransman zou het liefst in Brussel blijven. "Op voowaarde dat ik speelkansen krijg", zegt Théréau in Gazet van Antwerpen. "Het mag niet zo zijn dat ik automatisch naar de bank vlieg als Frutos terugkeert uit blessure."

"Er zijn ook andere pistes in het buitenland naast Steaua, maar ik wacht de laatste wedstrijden voor de winterstop af. Na de vakantie neem ik een beslissing."

Cyril Théréau wil ook zo snel mogelijk duidelijkheid van Anderlecht. "Herman Van Holsbeeck begrijpt mijn situatie wél. Het is logisch dat het bestuur niet in mij gelooft, want ik heb nooit de kans gekregen om mijn kwaliteiten te tonen. Maar niemand van de club heeft mij gezegd dat ik móét vertrekken. Daarom wil ik hen overtuigen en er moet duidelijkheid komen van Anderlecht."

Over de voorbije weken en maanden zei Théréau nog dit: "Het waren zwarte maanden die ik nooit meer wil beleven. Het was de moeilijkste periode uit heel mijn carrière. Gelukkig had ik veel steun van Mbo Mpenza en Jonathan Legear, mijn maatjes in de kleedkamer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.