Théréau moet het nu waarmaken

ZATERDAG, 8 DECEMBER 2007, 10:08 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Er doken de laatste tijd meer en meer berichten op dat de Théréau weg wilde bij Anderlecht en dat er al concrete interesse was van verschillende ploegen. De speler wou weg wegens geen speelkansen.


Onder Ariel Jacobs is dit anders, de Fransman kon zelfs terugblikken op een geslaagde invalsbeurt tegen Tottenham. Verwacht wordt dat hij tegen STVV in de basis start.

Jacobs: "Ik vond dat hij goed in de wedstrijd zat, hij heeft de draad goed opgepikt. Al zullen meerdere factoren een rol gespeeld hebben. Toen hij in het veld kwam straalde de groep ook vertrouwen uit, dan is het makkelijker om mee te draaien."

"Eindelijk mocht ik nog eens invallen in goeie omstandigheden", vertelt een opgeluchte Théréau. "De komende weken zijn beslissend voor mijn carrière. Het liefst zou ik bij Anderlecht blijven. Slagen bij deze club is mijn amibitie, want ik weet dat ik kwaliteiten heb."

Herman Van Holsbeeck wil Théréau ook nog een kans geven. "Als Théréau matchwinnaar wordt tegen Sint-Truiden, Brugge en Getafe", zullen we zijn situatie zeker herbekijken", zei de manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.