Van Holsbeeck vreest geen hoge boete

ZATERDAG, 8 DECEMBER 2007, 09:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Sommige supporters gooiden tijdens de wedstrijd tegen Tottenham verschillende voorwerpen op het veld, waaronder aanstekers en staven. Genoeg voor de UEFA om een onderzoek te openen.


Van Holsbeeck verwacht geen al te hoge boete. Na de wedstrijd tegen Fenerbahçe moest paars-wit een boete van 12.150 euro neertellen. Van Holsbeeck: "Ik heb een kopie van het rapport gezien. Dat was een goed rapport waar we bij wijze van spreken 7 op 10 krijgen. Heel de organisatie wordt besproken en die was zonder meer goed. Maar uiteraard worden die voorwerpen die op het veld beland zijn vermeld en moet het voor een disciplinaire commissie komen."

De staaf van 20 à 30 centimeter zou niet van staal geweest zijn maar van plastiek. "Op 13 december komt de commissie samen en zal het een uitspraak doen in deze zaak. Ik weet het nu al: hier komt niets van. Ja, een kleine boete maar niet van dezelfde orde als tegen Fenerbahçe."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.