Selectie: Sint-Truiden - Anderlecht

ZATERDAG, 8 DECEMBER 2007, 00:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag maakt Anderlecht de verplaatsing naar de hel van Staaien. Sint-Truiden mag dan wel in een crisis verkeren, het blijft er altijd opletten voor paars-wit. Zeker na een Europese midweek match.


Ariël Jacobs nam voorlopig 17 spelers op in de selectie. Mogelijk worden morgen nog 2 beloften aan de selectie toegevoegd. Nicolas Frutos die tegen Tottenham uitviel met een hamstring blessure zal er alvast niet bij zijn. Hij ondergaat vandaag een echografie. Jonathan Legear is ondertussen aan de beterhand, maar de match tegen STVV wordt heel nipt.

Serhat Akin sukkelt nog steeds met een sinusitis en gaat volgende week naar een specialist. Een operatie aan de sinussen is misschien nodig. Nicolas Pareja (spierscheur) is nog steeds out. Von Schlebrügge en Boussoufa revalideren verder.

Selectie: Baseggio, Biglia, Da Silva, De Man, Deschacht, Goor, Hassan, Juhasz, Mpenza, Odjidja Ofoe, Proto, Sare, Schollen, Théréau, Van Damme, Wasilewski, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.