"Achterin is Tottenham kwetsbaar"

WOENSDAG, 5 DECEMBER 2007, 14:44 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Donderdag ontvangt Anderlecht in de UEFA Cup het Engelse Tottenham. Trainer Ariël Jacobs beseft dat paars-wit minstens een gelijkspel uit de brand moeten slepen, willen ze de volgende ronde halen.


"Tottenham is een ploeg die Anderlecht moet liggen", zegt Jacobs in het tijdschrift Knack. "Ze spelen een herkenbare 4-4-2, met vooral veel aanvallende kwaliteit. Berbatov, Keane, Malbranque, Lennon: dat zijn spelers van grote kwaliteit."

"Centraal op het middenveld zit het ook goed met Didier Zokora en Jermaine Jenas. Maar achterin vind ik ze kwetsbaar. Zowel Martin Jol, ondertussen ontslagen, als zijn vervanger Juande Ramos schuiven veel in de defensie. Dat zegt ook wel wat."

Als Anderlecht wil overwinteren, moet het thuis een punt halen. Liefst meer. "Wellicht wel, ja. Maar laten we niet té negatief doen over onze kansen. We hebben thuis gewonnen en uit een punt gepakt. Uiteindelijk is dat een goed uitgangspunt."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.