Hassan is de kritiek meer dan beu

WOENSDAG, 5 DECEMBER 2007, 10:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan krijgt de laatste tijd steeds meer kritiek te verwerken. De Egyptenaar speelt onder zijn niveau en volgens zijn criticasters (ook ploegmaats) is Hassan een extreme individualist.


Hassan verdedigt zich in Gazet van Antwerpen en vraagt om te stoppen met commentaar op hem te leveren. "Ik weet dat ik momenteel mijn normaal niveau niet haal, maar ik vraag om mij alstublief niet meer onder druk te zetten", begint Hassan.

"Voetbal is een ploegsport, ik ben ook afhankelijk van de ploegmaats. Ik stel vast dat ik tijdens de wedstrijd nauwelijks afspeelmogelijkheden heb. Als ik geen goede ondersteuning krijg, vind ik ook geen oplossingen", legt de spelmaker uit.

Er zijn ploegmaats die Hassan een individualist zouden noemen. "Als ik een egoïst was, dan had ik dit seizoen al 18 goals gemaakt", reageert Hassan. "Als een ploegmaat zoiets zegt over mij, verdient hij het niet dat ik hem antwoord."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.