Nieuws met tag "Transfers"


 29-04-2021 


Verbeke: "Kritiek van Antwerp is bizar"

Verbeke:

Zoals velen begrijpt ook Peter Verbeke de kritiek van Antwerp niet als zou Anderlecht onethisch en onsportief gehandeld hebben bij het aantrekken van Lior Refaelov. "Op 8 april hebben we Antwerp zelfs ingelicht. Wat dom was, want zo verzwakten we onze positie. Maar ik wilde volgens de regels spelen", zegt hij in Het Nieuwsblad. Lees verder »


Verbeke: "Mbokani geen optie voor ons"

Verbeke:

De kans is erg klein dat Dieumerci Mbokani zijn ploegmaat Lior Refaelov van Antwerp naar Anderlecht volgt. In Het Nieuwsblad geeft sportief manager Peter Verbeke aan toe dat Anderlecht informeerde bij Mbokani's makelaar, maar daar lijkt het blij te bljiven. Lees verder »


Manchester City wil Nmecha verkopen

Manchester City wil Nmecha verkopen

Pech voor Anderlecht: Manchester City wil Lukas Nmecha volgend seizoen niet meer verhuren. De Engelse club gaat het in 2022 aflopend contract van de spits niet verlengen en wil hem deze zomer ten gelde maken. Als Anderlecht hem wil houden, zal het hem moeten kopen. Lees verder » 28-04-2021 

Officieel: Elf dames verlengen hun contract

Officieel: Elf dames verlengen hun contract

Hoewel Gouden Schoen De Caigny volgend seizoen Anderlecht zal verlaten, hebben elf speelsters hun contract verlengd. De damesploeg is nog actief in de play-offs voor het kampioenschap, maar Anderlecht wil duidelijk nu al beginnen te bouwen aan de ploeg voor volgend jaar. Lees verder »


Vercauteren: "We zien wel wat gebeurt met Refaelov"

Vercauteren:

Antwerp heeft nog steeds geen beslissing genomen of het Lior Refaelov nog zal inzetten tijdens de Champions' Play-offs. Dat liet coach Frank Vercauteren vandaag verstaan op zijn persconferentie. "Op tijd en stond zullen we als club een mededeling geven", zo vertelde hij. Lees verder » 27-04-2021 

"Antwerp heeft gewoon te lang gewacht"

Het is nu al de meest besproken transfer en het is nog niets eens officieel transferseizoen, die van Lior Refaelov naar RSC Anderlecht. Zijn makelaar Dudu Dahan geeft nu meer uitleg bij het hele verhaal en de slotsom is simpel: Antwerp heeft te lang gewacht.  Lees verder »


"Antwerp heeft lang gewacht met dossier Refaelov"

Steven Defour was gisteren te gast bij Extra Time. Automatisch kwam de transfer van Lior Refaelov naar RSC Anderlecht ter sprake. Defour ziet in ieder geval geen graten of kwaad opzet in de transfer. Volgens hem talmde Antwerp te lang met het dossier van de Israëli. Lees verder » 26-04-2021 

Antwerp kwaad op Anderlecht

Antwerp kwaad op Anderlecht

In een bericht op de officiële clubwebsite reageert Antwerp boos op het bekend raken van de transfer van Lior Refaelov naar Anderlecht. "Deontologisch hoort het niet", zo vindt Antwerp. Volgens de Great Old hadden Anderlecht en Refaelov discreet een akkoord moeten sluiten en dat pas na de play-offs bekendmaken. Lees verder »


Officieel: Refaelov tekent voor twee jaar

Officieel: Refaelov tekent voor twee jaar

Wat de laatste dagen in de lucht hing, werd nu ook officieel bevestigd door Anderlecht: Gouden Schoen Lior Refaelov heeft een contract voor twee jaar bij Anderlecht getekend. De Israëliër viert vandaag trouwens zijn 35ste verjaardag. Lees verder »


Opinie: de naïviteit van een Antwerp-watcher

Opinie: de naïviteit van een Antwerp-watcher

In een opiniestuk haalt Peter Goris, chef sport bij Gazet van Antwerpen, vandaag hard uit naar Anderlecht. Volgens Goris speelt paars-wit het niet proper door Lior Refaelov nu al vast te leggen voor volgend seizoen. Ondergetekende vindt Goris' opiniestuk getuigen van een ongekende naïviteit en domheid. Lees verder »


Samenwerking met club van CEO Donvil

Samenwerking met club van CEO Donvil

Anderlecht heeft een samenwerkingsverband afgesloten met KFC Wambeek Ternat. Bij de Vlaams-Brabantse eersteprovincialer is Jos Donvil, die recent Karel van Eetvelt opvolgde als CEO bij Anderlecht, voorzitter. Lees verder »


Refaelov tekent vandaag

Refaelov tekent vandaag

De deal is rond, Lior Refaelov zou vandaag nog zijn handtekening zetten onder een contract van twee jaar bij RSC Anderlecht. Hoe de rest van zijn seizoen bij Antwerp zal verlopen is afwachten. Mogelijk verhuist hij naar de B-kern.  Lees verder »


Geen Refaelov in Champions' Play-offs?

Geen Refaelov in Champions' Play-offs?

Nu de kansen alsmaar waarschijnlijker worden dat Lior Refaelov naar Anderlecht trekt, rijst de vraag wat Antwerp met zijn Gouden Schoen gaat doen. Als het consequent is, stuurt het hem net als Simen Juklerød naar de B-kern. Lees verder »


Colassin al terug van uitleenbeurt

Colassin al terug van uitleenbeurt

De uitleenbeurt van Antoine Colassin aan Zulte Waregem zit erop. Omdat Essevee dit seizoen niet meer in actie komt, vond Anderlecht het beter om de jonge spits al terug naar Brussel te halen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Lees verder » 25-04-2021 

Akkoord nadert: Refaelov was op Neerpede

Akkoord nadert: Refaelov was op Neerpede

De onderhandelingen en speculaties van de afgelopen week naderen stilaan naar een hoogtepunt. Lior Refaelov zou zaterdag de laatste details besproken hebben op Neerpede. Het lijkt erop dat een transfer niet kan uitblijven. Voorlopig werd er door de betrokkenen met geen woord gerept over het - bijna afgeronde - dossier. Lees verder » 24-04-2021 

Vertrek Lawrence niet uitgesloten

Vertrek Lawrence niet uitgesloten

Volgens Het Laatste Nieuws staat Anderlecht niet weigerachtig tegen een mogelijk vertrek van Kemar Lawrence komende zomer. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De Jamaicaan heeft nog een contract voor één jaar en bracht nog niet wat er vooraf van verwacht werd. Lees verder » 23-04-2021 

Refaelov wil naar Anderlecht komen

Refaelov wil naar Anderlecht komen

Een transfer van Lior Refaelov naar Anderlecht lijkt steeds realistischer te worden. Het Nieuwsblad schrijft vandaag dat Anderlecht en Refaelov al meermaals met elkaar gesproken hebben én dat de middenvelder graag naar het Lotto Park wil komen. Lees verder » 22-04-2021 

Bakkali terug naar Anderlecht

Bakkali terug naar Anderlecht

Zakaria Bakkali werd tijdens de wintermercato uitgeleend aan Beerschot, voor de Antwerpse club zit het seizoen er al op. Het heeft een aankoopoptie op Bakkali maar heeft besloten om die niet te lichten.  Lees verder » 21-04-2021 

Top tien grootverdieners in Jupiler Pro League

Top tien grootverdieners in Jupiler Pro League

RSC Anderlecht gooide het roer op gebied van transfers en lonen volledig om. Toch heeft het nog enkele grootverdieners lopen. Eentje uit het verleden maar ook twee die voortvloeien uit het huidig bestuur. Adrien Trebel heeft het hoogste loon bij paars-wit.  Lees verder » 20-04-2021 

Kasimpasa huurt Thelin voor een habbekrats

Kasimpasa huurt Thelin voor een habbekrats

Van een goede deal gesproken: Turkse media weten wat Kasimpasa betaalt om Isaac Kiese Thelin te huren van Anderlecht. Amper 250.000 euro voor een half jaar. Voor dat geld kreeg het al acht doelpunten. Thelin heeft met zijn prestaties intussen interesse gewekt van Besiktas. Lees verder »


Anderlecht volgt dossier Refaelov

Anderlecht volgt dossier Refaelov

Lior Refaelov is één van de sterkhouders van Antwerp, toch kwam het nog niet tot een contractverlenging bij de Great Old. RSC Anderlecht zou het dossier van kortbij volgen. Er was al een aftastend telefoongesprek maar ook niet meer dan dat. Lees verder »


Vandenhaute: "Willen Nmecha graag houden"

Vandenhaute:

Wouter Vandenhaute was gisteren te gast bij Extra Time en hun Waalse tegenhanger La Tribune. Daar gaf hij ondermeer toe dat het de bedoeling is om Lukas Nmecha nog een seizoen langer te huren. Maar ook een contractverlenging van Yari Verschaeren staat nog op de agenda. Lees verder »


 19-04-2021 

Coucke: "Jullie kunnen altijd op mij rekenen"

Coucke:

Sinds Marc Coucke de macht overdroeg op RSC Anderlecht bleef het opvallend stil rond de ex-voorzitter. Sinds de overwinning tegen Club Brugge is hij wat actiever. Hij laat in ieder geval weten dat iedereen op hem kan blijven rekenen.  Lees verder »


 17-04-2021 

"De groep is ervan bewust dat zondag cruciaal is"

Yari Verschaeren debuteerde in 2018 op het veld van STVV, RSC Anderlecht verloor toen met 4-2 maar Stayen blijft dus speciaal voor Verschaeren. Een contractverlenging is er vooralsnog niet, al benadurkt Verschaeren dat die wel zal in orde komen. Maar eerst, zondag winnen.  Lees verder »


 15-04-2021 

Nog tot juni tijd om aankoopoptie Mukairu te lichten

Nog tot juni tijd om aankoopoptie Mukairu te lichten

RSC Anderlecht behaalde zijn licentie voor volgend seizoen maar dat wil niet zeggen dat het onbezorgd de transfermarkt op kan. Europees voetbal en een kapitaalsverhoging kunnen soelaas brengen, maar dat is afwachten. Het heeft dus de aankoopoptie op Paul Mukairu nog niet gelicht. Lees verder »


Anderlecht wil Nmecha ook volgend seizoen

Anderlecht wil Nmecha ook volgend seizoen

Lukas Nmecha voelt zich goed in Brussel. Ook RSC Anderlecht ziet wel iets in een verlengd verblijf en is de onderhandelingen met Manchester Ctiy opgestart. Al zullen het geen gemakkelijke onderhandelingen worden. De eerste horde is: Europees voetbal halen.  Lees verder »