Nieuws met tag "Transfers"


 17-03-2024 


 11-03-2024 

Anderlecht start gesprekken over Augustinsson

Anderlecht start gesprekken over Augustinsson

Het Spaanse Estadio Deportivo meldt dat Anderlecht graag langer wil doorgaan met Ludwig Augustinsson. Paars-wit huurt de linksback momenteel zonder aankoopoptie van FC Sevilla. De eerste gesprekken over een definitieve transfer zouden achter de rug zijn. Lees verder »



 07-03-2024 

Jonge Leverkusen-verdediger genoemd bij Anderlecht

Jonge Leverkusen-verdediger genoemd bij Anderlecht

Volgens de Duitse sportjournalist Philipp Hinze geniet Filip Milojevic interesse van Anderlecht. Milojevic is een 19-jarige centrale verdediger die momenteel uitkomt voor Bayer Leverkusen. Hij is er aanvoerder van de U19, maar in juni ook einde contract. Lees verder »


Reservedoelman Man. City gelinkt aan Anderlecht

Reservedoelman Man. City gelinkt aan Anderlecht

Volgens de Duitse journalist Florian Plettenberg toont Anderlecht interesse in Stefan Ortega, de 31-jarige tweede doelman van Manchester City. Ortega ligt nog tot medio 2025 onder contract bij de Citizens, maar een vertrek deze zomer zou aan de orde zijn. Lees verder »



 29-02-2024 


 15-02-2024 

Officieel: Alonzo Engwanda naar Utrecht

Officieel: Alonzo Engwanda naar Utrecht

Anderlecht ziet de 21-jarige verdedigende middenvelder Alonzo Engwanda na dit seizoen naar FC Utrecht vertrekken. De kapitein van de RSCA Futures was einde contract en zag niet meteen speelmogelijkheden in de A-kern. Alonzo is de oudere broer van 16-jarige verdediger Nunzio die recent nog werd opgenomen in de wedstrijdkern door Brian Riemer. Lees verder »



 14-02-2024 

Riemer: "Colassin heeft grote toekomst"

Riemer:

De surprise van de chef luisterde afgelopen weekend naar de naam Antoine Colassin. Tot ieders verrassing maakte hij deel uit van de wedstrijdkern voor de partij op Charleroi. "Door het grote aantal blessure volg ik elke wedstrijd van de Futures. Antoine viel me op", verklaarde Brian Riemer. Lees verder »



 07-02-2024 

Raman: "Ik verlaat Anderlecht met pijn in het hart"

Raman:

Via een bericht op Instagram neemt Benito Raman vandaag afscheid van Anderlecht. Het is duidelijk dat de spits erg graag bij paars-wit was. "Ik heb mijn best gedaan om altijd zo positief mogelijk te zijn in moeilijke momenten", klikt het onder meer. "Ik heb altijd de sfeer erin gehouden in de kleedkamer." Lees verder »



Flips blijft hopen op succes bij Anderlecht

Flips blijft hopen op succes bij Anderlecht

Reims werd genoemd, clubs uit Spanje werden genoemd, maar Alexis Flips kiest voor ... Ankaragücü, een Turkse middenmoter. Opmerkelijk, maar misschien toch ook niet. La Dernière Heure schrijft vandaaag dat Flips bewust kiest voor een project op korte termijn. Veel spelen om sterker terug te keren naar Anderlecht. Lees verder »



 06-02-2024 

Flips op weg naar Turkije

Flips op weg naar Turkije

Alexis Flips trekt dan toch de deur van het Astridpark achter zich toe deze winter. Het Laatste Nieuws weet dat de Fransman Anderlecht zal ruilen voor Ankaragücü. In Turkije is de transfermarkt nog open tot vrijdag. Lees verder »



 05-02-2024 


 01-02-2024 

Anderlecht ziet transfer Diawara afspringen

Anderlecht ziet transfer Diawara afspringen

Amadou Diawara trekt dan toch niet naar Cadiz. Het leek erop dat de Spaanse club hem zou huren met verplichte aankoopoptie indien Cadiz zich zou handhaven in de Primera Division, maar finaal trok de club een andere middenvelder aan. Lees verder »


Officieel: Raman naar Samsunspor

Officieel: Raman naar Samsunspor

De transfer van Benito Raman naar Samsunspor is in kannen en kruiken. De Turkse club maakte zonet bekend dat de spits van Anderlecht voor 2,5 seizoenen getekend heeft. Volgens Het Nieuwsblad hoefde Anderlecht geen transfersom. Lees verder »


Raman niet naar OHL, wel naar Turkije

Raman niet naar OHL, wel naar Turkije

Benito Raman staat op het punt om Anderlecht te verlaten. De aanvaller leek op weg naar OHL, maar zou volgens Sporza naar Samsunspor in Turkije gaan waar hij voor 2 en een half jaar kan tekenen. Samsunspor staat momenteel 14de op 20 clubs in de Turkse Süper Lig. Lees verder »



Selectie: Nieuwkomers tekenen present

Selectie: Nieuwkomers tekenen present

Voor de wedstrijd van vanavond zitten zowel Kikkenborg als Gattoni in de selectie. Riemer opperde dat Vertonghen ook desnoods links kan spelen nu Augustinsson en N'Diaye allebei geblesseerd zijn. Anderlecht kan maar beter niet meer te veel punten laten liggen indien het min of meer in het spoor van Union wil blijven. KV Mechelen heeft met Slimani een offensieve versterking gehaald. Het is niet geweten of de ex-Anderlechtspeler vandaag al in de selectie zit. Lees verder »


 31-01-2024 

Officieel: Lissens naar Lyndby BK

Officieel: Lissens naar Lyndby BK

Anderlecht heeft de definitieve overgang van verdediger Lucas Lissens (22) naar het Deense Lyndby KB officieel aangekondigd. Lissens speelde sinds 2009 bij Anderlecht en speelde 36 keer bij de Futures in de Challenger Pro League. Hij trad ook zeven keer aan in het A-elftal, onder andere in de Croky Cup in La Louvière in het najaar van 2023. Lees verder »


18-jarige flankaanvaller van Arsenal in beeld

18-jarige flankaanvaller van Arsenal in beeld

Engelse media maken gewag van interesse van Anderlecht voor Amario Cozier-Duberry, een 18-jarige flankaanvaller die uitkomt voor de U21 van Arsenal. Ook Ajax, Newcastle en Borussia Dortmund zouden brood zien in de jonge Cozier-Duberry. Lees verder »



 30-01-2024 

Gattoni: "Ik hou echt van dit shirt"

Gattoni:

Met Federico Gattoni heeft Anderlecht zijn defensieve versterking beet. "We waren al even op zoek naar een verdediger die ons kan versterken in het voorjaar, Federico past goed in dat profiel", vertelt CEO Sports Jesper Fredberg. Ook Gattoni zelf heeft veel zin in zijn Belgisch avontuur. Lees verder »


Officieel: Gattoni wordt gehuurd tot einde seizoen

Officieel: Gattoni wordt gehuurd tot einde seizoen

Anderlecht heeft een extra verdediger beet. De Argentijn Federico Gattoni wordt van Sevilla gehuurd zonder aankoopoptie tot het einde van het seizoen. In Argentinië speelde Gattoni zich in de kijker bij San Lorenzo. Bij Sevilla maakte hij nog niet veel minuten en daarom wordt de 24-jarige Gattoni uitgeleend. Lees verder »


Transfer Sarr niet haalbaar

Transfer Sarr niet haalbaar

Malang Sarr zal niet naar Anderlecht komen. Zijn naam werd gisteren gelinkt aan paars-wit, maar La Dernière Heure weet dat het dossier te gecompliceerd is. Anderlecht toonde wel degelijk interesse, maar tot gesprekken kwam het niet. Lees verder »


 29-01-2024 

Transfermarkt dagje langer open

Transfermarkt dagje langer open

De Belgische clubs krijgen tot donderdagavond middernacht de tijd om inkomende transfers af te ronden. Op de FIFA-website stond woensdagavond als deadline, maar vrijdag kregen de clubs een mail van de KBVB dat de deadline op donderdagavond ligt. Lees verder »


Diawara geniet interesse van Cadiz

Diawara geniet interesse van Cadiz

Het Spaanse Cadiz toont interesse in Amadou Diawara. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Cadiz staat momenteel derde laatste in de Spaanse hoogste klasse. Het telt één punt minder dan Celta Vigo en Sevilla, die op de eerste veilige plaatsen staan. Lees verder »


Riemer laat Flips niet meer vertrekken

Riemer laat Flips niet meer vertrekken

Geen transfer voor Alexis Flips deze winter. Transferjournalist Sacha Tavolieri laat weten dat de Fransman een gesprek had met coach Brian Riemer en dat die laatste hem niet meer wil laten gaan. Flips zou de laatste trainingen een erg goede indruk gemaakt hebben. Lees verder »