Nieuws met tag "Transfers"


 11-01-2021 Adzic op terugweg naar Anderlecht

Adzic op terugweg naar Anderlecht

Spelers op overschot Antonio Milic en Derrick Luckassen zijn nog maar net weg, of Peter Verbeke dreigt een extra probleemdossier op zijn bureau te krijgen. De voorzitter van Ankaragücü heeft volgens Yurtspor verteld dat de uitleenbeurt van Luka Adzic wordt stopgezet. Lees verder »


Anderlecht hoopt op hogere marktwaarde bij terugkeer Zulj

Anderlecht hoopt op hogere marktwaarde bij terugkeer Zulj

RSC Anderlecht maakt ondertussen ook werk van de verhuur van Peter Zulj. De Oostenrijker zou tot het einde van het seizoen verhuurd worden aan het Turkse Göztepe. Een aankoopoptie is er niet, RSC Anderlecht hoopt vooral dat de marktwaarde van Zulj zal stijgen na zijn Turks avontuur.  Lees verder »


RSC Anderlecht bevestigt vertrek Milic

RSC Anderlecht bevestigt vertrek Milic

Lech Poznan kondigde gisteren al officieel aan dat Antonio Milic de overstap maakt naar de Poolse club. Ook RSC Anderlecht bevestigde deze morgen nog eens het nieuws via hun officieel Twitter-account. Knap werk van Sports Director Peter Verbeke om Milic alsnog van de loonlijst te krijgen.  Lees verder »


Officieel: Luckassen ruilt Anderlecht voor Kasimpasa

Officieel: Luckassen ruilt Anderlecht voor Kasimpasa

Wat de laatste dagen in de lucht hing, werd nu ook officieel bevestigd door Anderlecht: verdediger Derrick Luckassen verlaat Paars-wit. Anderlecht huurde de Nederlander sinds de zomer van 2019 gehuurd van PSV. Die club verhuurt hem nu voor de rest van het seizoen aan Kasimpasa. Lees verder »


Vlap wil vertrekken

Vlap wil vertrekken

Weer geen Michel Vlap in de selectie gisteren. Na het vertrek van Percy Tau en de blessure van Yari Verschaeren had de Nederlander wel op speelminuten gehoopt. Maar verder dan een optreden met de reserven zaterdag geraakte hij niet.  Lees verder » 10-01-2021 

Officieel: Milic is van Lech Poznan

Officieel: Milic is van Lech Poznan

De transfer van Antonio Milic naar Lech Poznan is afgerond. De Poolse club laat weten dat de verdediger een contract voor 2,5 jaar getekend heeft, met optie voor een extra jaar. "Milic past goed in ons systeem omdat hij voetballend de spelers voor hem vlot kan bedienen", zegt sportief directeur Tomasz Rzasa. Lees verder »


Ook Zulj op weg naar Turkije

Ook Zulj op weg naar Turkije

Volgens Het Laatste Nieuws zou ook Peter Zulj naar Turkije vertrekken. De Oostenrijker zou worden verhuurd aan Göztepe zonder aankoopoptie. Zulj zit momenteel op een zijspoor bij Anderlecht. Lees verder »


Ashimeru in België voor medische testen

Ashimeru in België voor medische testen

Majeed Ashimeru is aangekomen in België om zijn transfer naar Anderlecht af te ronden. Dat weet Ghana Soccer Net. De middenvelder van Red Bull Salzburg legt, als de uitslag van zijn coronatest tijdig arriveert, dit weekend zijn medische testen af. Lees verder »


Luckassen op weg naar Turkije

Luckassen op weg naar Turkije

 Derrick Luckassen is volgens Het Laatste Nieuws op weg naar Kasimpasa. Anderlecht zou dus de huur van Luckassen kunnen verbreken bij PSV zodat de verdediger kan vertrekken. Lees verder » 09-01-2021 

'Transfer Milic rond: speler definitief naar Polen'

'Transfer Milic rond: speler definitief naar Polen'

Volgens Poolse en Kroatische websites is de transfer van Antonio Milic naar Lech Poznan in kannen en kruiken. En goed nieuws voor Anderlecht: het zou niet om een uitleenbeurt gaan, maar om een definitieve transfer. En paars-wit zou een transfersom van 500.000 euro vangen. Lees verder »


Wel of geen aankoopoptie

Wel of geen aankoopoptie

Isaac Kiese Thelin voetbalt tot het einde van dit seizoen voor het Turkse Kasimpasa, zonder aankoopoptie, liet RSC Anderlecht weten. Volgens Het Nieuwsblad is die er wel en kan de Turkse club Kiese Thelin uiteindelijk overkopen voor 750.000 euro.  Lees verder » 08-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 4

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 4

We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We sluiten deze reeks af met de antwoorden van TCV. Lees verder »


'Uitleenbeurt Zulj bijna rond'

'Uitleenbeurt Zulj bijna rond'

Peter Zulj mag bijna zijn valiezen pakken voor een nieuw avontuur. Volgens Sky Oostenrijk zijn de onderhandelingen over een uitleenbeurt aan een buitenlandse club bijna rond. Om welke club het gaat, weet de website niet. Lees verder »Milic vandaag naar Polen

Milic vandaag naar Polen

Volgens La Dernière Heure stapt Antonio Milic vandaag het vliegtuig op richting Polen. Hij zou bij Lech Poznan de trainingsfaciliteiten en het stadion gaan bezoeken. Daarnaast staan ook gesprekken met het bestuur op het programma over een eventuele overgang naar de Poolse club.  Lees verder »Ashimeru al in Brussel

Ashimeru al in Brussel

De vervanger van Percy Tau, Majeed Ashimeru, vertoeft al in Brussel. Hij wacht er op de resultaten van zijn Covid-19 test. Zijn de resultaten negatief dan legt de Ghanees zijn medische testen af en ligt niets een transfer nog in de weg.  Lees verder » 07-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 3

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 3

We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We zetten deze reeks verder de antwoorden van Emjomi. Lees verder »


Officieel: Tau terug naar Brighton

Officieel: Tau terug naar Brighton

Wat al even in de lucht hing, is nu ook een feit: Anderlecht ziet Percy Tau terugkeren naar zijn moederclub Brighton & Hove Albion. De Premier League-club kan de Zuid-Afrikaan na 2,5 jaar eindelijk zelf inzetten. Lees verder »


Milic in beeld bij Lech Poznan

Milic in beeld bij Lech Poznan

De makelaar van Antonio Milic biedt de speler aan bij heel wat clubs. Bij Lech Poznan zou de vis wel eens kunnen bijten. De Poolse club kan een grote, linksvoetige centrale verdediger best gebruiken. Een huurdeal zou tot de mogelijkheden behoren, zo klinkt het. Lees verder »


Hannes Delcroix tekent bij tot 2024

Hannes Delcroix tekent bij tot 2024

Anderlecht maakte zonet via sociale media bekend dat Hannes Delcroix (21) tot 2024 heeft bijgetekend. De jonge verdediger ziet zo zijn sterke prestaties beloond worden met een contractverlenging.  Lees verder »Deal met Ashimeru bijna rond

Deal met Ashimeru bijna rond

De gesprekken tussen RB Salzburg en RSC Anderlecht omtrent een huurdeal voor Majeed Ashimeru gaan de goede richting uit. Het ziet er dus naar uit dat de Ghanees weldra zal aansluiten in Brussel. Anderlecht zou ook een aankoopoptie bedingen bij de huurdeal.  Lees verder » 06-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 2

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 2

We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We zetten deze reeks verder de antwoorden van Garrincha. Lees verder »


Marktwaarde Doku nu al verdubbeld

Marktwaarde Doku nu al verdubbeld

De marktwaarde van Jérémy Doku zou, een half jaar na zijn transfer van Anderlecht naar Rennes, al gestegen zijn tot meer dan 65 miljoen euro. Dat schrijft Het Laatste Nieuws, dat zich daarvoor beroept op cijfers van het Zwitserse Internationaal Centrum voor Sportstudies.  Lees verder » 05-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 1

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 1

We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We starten deze reeks met de antwoorden van Skyhawk. Lees verder »
Thelin op weg naar Kasimpasa

Thelin op weg naar Kasimpasa

Het Turkse Kasimpasa lijkt de nieuwe bestemming van Isaac Kiese Thelin te worden. Volgens Turkse media is een akkoord tussen alle partijen heel erg nabij. Kasimpasa zal Thelin huren tot het einde van het seizoen. Lees verder »


Drie jongeren mogen verhuurd worden

Drie jongeren mogen verhuurd worden

Anderlecht hoopt zich deze wintermercato te ontdoen van verschillende spelers op overschot, maar ook drie jongeren mogen tijdelijk andere oorden opzoeken. Het Nieuwsblad weet dat paars-wit Antoine Colassin en Marco Kana (foto) wil uitlenen om speelminuten te verzamelen. Het Laatste Nieuws schrijft dat Ilias Takidine hetzelfde lot beschoren is. Lees verder »