Mobiele site

Technologie

Web technology

Anderlecht-online.be werkt met de meest recente webtechnologieën. Een combinatie van HTML 5, CSS 3 en JQuery zorgt voor een optimale werking op meerdere (moderne) toestellen en browsers.


Mobiele besturingssystemen

Anderlecht-online.be werd getest op de meest recente versies van Android, iOS en Windows Phone. Maar in principe zou de website ook probleemloos op andere moderne besturingssystemen moeten werden, overheen verschillende toestellen en schermgroottes.

Mobile Operating Systems

Responsive

Responsive design

Anderlecht-online.be maakt gebruik van een responsive design. Onze oude mobile mini-site werd bijgevolg afgeschaft. Responsive design betekent dat de website zich aanpast aan de schermgrootte. De inhoud wordt (onder elkaar) herschikt en de focus staat automatisch goed, zonder zoomen. Ook tabellen, die meestal te breed zijn voor mobiele schermen, worden anders georganiseerd voor een optimale weergave. Op desktops, wordt er met een horizontaal dropdown menu gewerkt. Op mobiele toestellen gaat het om een verticaal aanraakmenu. Zelfs de sliders voor foto en video zijn volledig via aanraking te besturen.


Applicaties

Anderlecht-Online.be is momenteel beschikbaar voor Google Currents. U kan deze applicatie downloaden in de Google Play Store of in Apple iTunes. Via Google Currents krijgt u het laatste Anderlecht nieuws en de meest recente foto's en video's van onze website te zien in een handige applicatie. Schrijf u in via deze URL:
https://www.google.com/producer/editions/CAow47nhAw/anderlecht_online_nl

De makkelijkste manier om de site te bezoeken blijft natuurlijk via uw browser, via elk toestel.
QR code

Apps

Toekomstige applicaties

Future apps

In de toekomst zal Anderlecht-Online.be ook beschikbaar worden gesteld op applicaties zoals Flipboard, StumbleUpon, Kiosk, enz... Mogelijk komen we zelfs met een eigen applicatie. Ons doel blijft in ieder geval om zoveel mogelijk platformen te bieden. We houden u via onze nieuwsaankondigingen op de hoogte.