RSCA-Charleroi: 2-0

ZONDAG, 2 MAART 2003, 00:01 - Newssystem

Anderlecht heeft in een slaapverwekkende partij Charleroi geklopt met 2-0.
Het begin van de partij was zwart-wit gekleurd.

Eduardo scoorde bijna via het been van Tihinen, maar de bal viel op de lat en Boeka-Lisasi werd voldoende gehinderd door Zitka. Anderlecht kwam beter in match en cre?erde kansen via Aruna en Ilic, maar imponeerde nooit.
Het thuispubliek morde, maar de goal van Baseggio net voor de rust zette boegeroep om in een (flauw) applaus. De tweede helft had nog minder om het lijf. Na de 2-0 via Jestrovic was elk sprankeltje leven uit de wedstrijd. Het publiek vocht tegen de vaak. Toch werd het op het einde nog bijna 3-0, maar Seol's bal strandde op de paal en Aruna was enkele centimeters te klein om een voorzet binnen te koppen.

Score: 2-0

Anderlecht: Zitka, Doll, De Boeck, Tihinen, Ilic, Vanderhaeghe (18' Junior), Lovre, Baseggio(79' Seol), Kolar, Aruna, Jestrovic (67' Mornar)
Charleroi: Godart, Defays, Kargbo (82' Remacle), Sama, Aliaj (79'Syllah), Dufer, Kere, Macquet, Yazdani, Eduardo (65' Kolotilko), Boeka-Lisasi

Goals: 44' Baseggio 1-0, 66' Jestrovic 2-0