Westerlo - Anderlecht: 0-0

ZONDAG, 22 FEBRUARI 2004, 22:00 - Michaël
Logo Anderlecht-Online

Westerlo heeft een einde gemaakt aan de reeks van tien opeenvolgende overwinningen van Anderlecht. Beide clubs veranderden niets aan de beginscore.

Voor de pauze was er éénrichtingsvoetbal in 't Kuipke. De thuisploeg combineerde goed en vond steeds een vrije man. Toch kwam het niet aan scoren toe. De verdedging van Anderlecht leverde een bleek spel maar doelman Zitka liet geen bal in zijn territorium toe.
In de tweede helft kwam Tristan Peersman Daniël Zitka in het doel vervangen. De Tsjech blesseerde zich na een trap op zijn borst. Hugo Broos schudde zijn manschappen wakker tijdens de rust. Baseggio trapte na drie minuten net over en een kopbal van Wilhelmsson ging voorlangs.
Anderlecht kreeg nog één kans via Baseggio, maar doelman Bourdon redde mooi. Diep in de tweede helft ging Glen De Boeck nog door de knie. Hij is waarschijnlijk lange tijd out met een blessure.

UITSLAG: 0-0
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Doelpunten: geen

Westerlo: Bourdon, Ba, Verheyen, Haraldsen, De Coninck, Wagemakers (76' Ntuka), Mennes, Janssens (76' Modubi), Delen, Paas, Dosunmu

Anderlecht: Zitka (46' Peersman), Zewlakow, Kompany, De Boeck (85' Doll), Hendrickx, Tihinen, Wilhemsson, Hasi, Zetterberg, Baseggio, Aruna

Rode kaarten: geen
Scheidsrechter: Van De Velde



anderlecht-online forum