Zwakke 3-1 winst

ZONDAG, 24 FEBRUARI 2002, 00:01 - Newssystem

Anderlecht, met Alin Stoica aan de afrap, heeft gisteren Eendracht Aalst verslagen met 3-1. De partij was ronduit zwak te noemen. In de eerste helft slaagde paars-wit er niet in om een versnelling hoger te spelen dan degradatie kandidaat Aalst.

Na 10 minuten scoorde Mornar de 1-0 na een knappe actie van De Bilde. Vanaf dan ging het echter fout en Aalst kwam aan verschillende goede kansen. Uiteindelijk was het dan toch raak na geknoei in de verdediging: 1-1. Nog voor de rust werd de geblesseerde Mornar vervangen door Mac Donald.
Na de rust hield Aim? Anthuenis Crasson uit de ploeg en plaatste met Jestrovic een extra aanvaller op het veld. Langzaam begon paars-wit te drukken en voor Aalst was het pompen of verzuipen. Baseggio scoorde de 2-1 en Jestrovic maakte de 3-1 vanop de penalty stip. Verschillende andere kansen werden verknoeid en zo bleef het, na een teleurstellende partij, 3-1.