Anderlecht klopt La Louviere

ZATERDAG, 19 JANUARI 2002, 00:01 - Newssystem

Anderlecht klopte La Louvi?re met 5-2. Na een indrukwekkende minuut stilte voor Jean Dockx zagen we twee ploegen die zochten naar hun beste spel. Anderlecht scoorde eerst langs Jestrovic (1-0).

Diezelfde Jestrovic miste dan nog verschillende kansen waardoor La Louvi?re gelijk kon maken (langs Ouedec). Maar lang duurde dit niet. Amper een minuut later kopte Crasson de 2-1 op het bord.
Na de rust ging Anderlecht verder op zoek naar goals en die kwamen er ook langs Hasi met een prachtige vrije trap, en langs De Bilde, die 2x scoorde. Tilman legde de 5-2 eindcijfers vast.